Bellypaint:

De Grimeur: een voorbeeld van een bellypaint

In blijde verwachting…?
Geef nog meer kleur aan je zwangerschap.

Wat is bellypaint?

Een bellypaint is een buikschildering, een bodypaint op je zwangere buik. Dit kan ongeveer vanaf de 30e week van je zwangerschap, omdat je buik dan mooi rond is.

De bellypaint kan allerlei vormen en maten aannemen: het kan een zelf bedachte schildering zijn, een collage met bloemen, de naam van je kindje, het geboortekaartje, een detail uit de babykamer… Vrijwel alles is mogelijk.

Schmink

De Grimeur: een voorbeeld van een bellypaint

Wij maken gebruik van schmink op waterbasis, ook geschikt voor de gevoelige huid en uiterst veilig!

Na afloop

Een bellypaint is na het aanbrengen vrijwel meteen droog, dus je kunt direct je shirt er weer overheen doen. De meeste bellypaints blijven mooi tot dat ze nat worden.

Als je voorzichtig bent, kun je dus nog een paar uur nagenieten van je geschilderde buik, om het resultaat te laten zien aan familie of vrienden. Of eventueel kunt u er foto’s van laten maken voor uw zelf of voor op een geboortekaartje.

Het verwijderen van de bellypaint gaat heel gemakkelijk onder de douche, gebruik hierbij een mild wasproduct of babyshampoo.

De kosten

De kosten voor een bellypaint zijn € 50,00. Op locatie, bijvoorbeeld leuk als cadeau en voor een babyshower is ook mogelijk. De reiskosten zijn € 0,25 per km

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of via het formulier op onze contactpagina.

De Grimeur: een voorbeeld van een bellypaint De Grimeur: een voorbeeld van een bellypaint

Deze website is ontwikkeld door Groep Webdesign BW-Oost