De cursus theater-/karaktergrime.

(foto cursus karaktergrime)

Deze cursus wordt op de woensdagavond gehouden. Wij beginnen de avond om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur. Er zijn in totaal 9 avonden waarvan de eerste avond een introductie-avond is. Dat wil zeggen dat jullie dan het lesboek krijgen en er vragen worden beantwoord met betrekking tot de cursus. Eventueel kan dan het cursusgeld worden betaald. Dit bedraagt €245,- incl. btw.

Wat kun je verwachten

  1. Infoavond, kennismaking met de groep, lesmateriaal
  2. Ouder maken met pancake en cremeschmink. (model)
  3. Balletgrime op basis van pancake. (model)
  4. Het maken van je eigen balcap van glatzan (kaalkop).
  5. Afhalen en afpoederen van balcap, werken met wolcrêpe.
  6. Het zetten van balcap met baard en snor, werken met vetschmink. (model)
  7. Werken met wax en filmbloed (special effects). (model)
  8. Een fietsongeluk met crèmeschmink, wax en filmbloed (special effects). (model)
  9. Het schminken van je eigen personage aan de hand van gegevens. (model)

We werken op de meeste avonden met een model die u dan meebrengt. Op de avonden 1, 4, en 5 hebben we geen model nodig, dan doen we voorbereidende werkzaamheden voor andere avonden.

Tijdens deze avonden wordt er heel veel informatie verstrekt, zoals informatie over producten en materiaal maar ook over de werkwijze. Tevens is er theorie over anatomie, afstanden en ruimte, licht en kleuren. Het is wel handig om een pen en schrijfblok bij u te hebben.

Het cursusgeld bedraagt € 245,- en is inclusief schmink en make-up en speciale materialen die gebruikt worden zoals wimpers, wolcrêpe, huidlijm, wax, filmbloed, latex, koffie enz. enz.

Het is wel handig om voor uzelf een karaktergrimekoffer aan te schaffen om thuis te kunnen oefenen, want oefening baart kunst. Daarvoor kunnen we u een starterskoffer karaktergrime aanbieden met 10% korting. U betaalt dan € 240,- in plaats van € 266,40. U kunt dit pakket natuurlijk ook kopen zonder dat u de cursus volgt. U kunt een bestelling plaatsen met behulp van het bestelformulier.

Tevens krijgt u als cursist van ons een klantenkaart, waarmee u 5% korting krijgt op al uw aankopen bij ons in de winkel.

U kunt zich via ons contactformulier aanmelden. U krijgt dan via e-mail bericht over de aanvang van de cursus en hoe u het cursusgeld kunt voldoen. Vergeet niet uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail-adres te vermelden in uw bericht.

Deze website is ontwikkeld door Groep Webdesign BW-Oost