De cursus kinderschmink.

De cursus kinderschmink bestaat uit 9 avonden. Tijdens deze cursus leer je het kinderschminken van het begin af aan.

(foto cursus kinderschmink.)

Tijdens de cursus leren we beheersing van spons en penseel, inzicht in de opbouw van een masker en een beetje anatomie van het hoofd en de gezichtsspieren.

We schminken met verschillende schminksoorten en je leert de verschillende technieken. Naast het schminken van verschillende schminkmaskers, leer je hoe je sjablonen kunt maken en ook wonden en blauwe plekken.

Tijdens de lessen besteden we natuurlijk ook aandacht aan productinformatie.

Tijdens de cursusavond is alles aanwezig, zelfs de koffie en thee!

U kunt zich aanmelden via onze website (contactformulier). Vergeet niet uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail-adres te vermelden in uw bericht. U krijgt van ons via e-mail bericht over de aanvang van de cursus en de manier waarop u het cursusgeld van € 195,- kunt voldoen.

Als cursist krijgt u van ons een klantnummer en krijgt u 5% korting op alle aankopen in onze winkel zolang u klant wil blijven.

Tevens kunnen we u dan een starterspakket kinderschmink aanbieden van € 65,00 voor € 55,00 + gratis koffer, want oefening baart kunst. U kunt dit pakket natuurlijk ook kopen zonder dat u de cursus volgt. U kunt een bestelling plaatsen met behulp van het bestelformulier.

Deze website is ontwikkeld door Groep Webdesign BW-Oost