Workshops

De duur van een workshop varieert tussen 1 uur en 1 dagdeel. Een workshop heeft als doel de deelnemers bekend te maken met de techniek die in de workshop centraal staat. Hierdoor is een workshop uitermate geschikt voor mensen met enige schminkervaring die hun kennis en kunde willen uitbreiden. Een workshop leent zich ook voor mensen zonder ervaring met schmink om binnen korte tijd te ontdekken hoe het is om met schmink te werken.

Workshop kinderschminken

Tijdens deze workshop leren we je om met spons en penseel te werken en hoe om te gaan met de schmink. Tevens krijgt u verschillende tips en informatie over de diverse soorten schmink en materialen die u gebruikt. 

Tipje van de sluier: U gaat tijdens deze workshop een tijger schminken.   

De kosten voor de kinderschmink workshop zijn €30,- (incl. materialen en schmink).

Workshop ouder grimeren

De ouder grimeren techniek is iets dat het meest wordt gebruikt tijdens het grimeren voor toneel en theater. Tijdens deze workshop leert u basis zetten, werken met spons en penseel, anatomie van het gezicht en informatie over de schmink die u gebruikt. 

*Voor deze workshop dient u een model mee te brengen. 

De kosten voor deze workshop zijn €40,-  (incl. materialen en schmink).

Workshop zombie grimeren (special effect grime)

Tijdens deze workshop werken we met diverse materialen zoals: vloeibare huid latex, dun papier, filmbloed en cremeschmink. We laten u zien hoe u heel simpel een zombie kunt schminken en hoe te werken met de verschillende materialen en waar u op moet letten. 

De kosten voor deze workshop zijn €50,- (incl. materialen en schmink).